Arena Sport

Welkom bij Arena Sport, uw tennis- en wintersportspecialist!

Pieter Jan en Roxanne zijn sinds 2007 de eigenaars van Arena Sport. Zij beoefenen elke sport die in hun winkel aan bod komt en testen al het materiaal zelf waardoor ze zich echte specialisten kunnen noemen en u perfect kunnen helpen bij uw keuze van sportmateriaal.

In de winter staat ski en snowboard bij ons centraal. We bieden u een ruime keuze aan kledij, thermisch ondergoed, brillen, helmen en alle andere benodigdheden voor uw wintersportvakantie. Ook voor de keuze van materiaal zoals ski’s, snowboards, bindingen, schoenen, … wordt u professioneel begeleid.

Sinds jaren zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van ski- en snowboardschoenen (zooltjes, foamen, thermoflex, noem maar op). Heeft u een bootfitting-probleem, dan moet u bij ons zijn! Ook voor de verhuur en het onderhoud van ski- en snowboardmateriaal kan u bij ons terecht.

In de zomer bieden we u een groot aanbod aan bikini’s, zwempakken, zwemshorten. Zowel de zonneklopper als de sportieve zwemmer vindt bij ons gegarandeerd zijn zin.

Daarnaast vind u in de zomer ook een ruim assortiment vrije tijdskledij in arena sport. Op zoek naar een gemakkelijke broek, een toffe rok, een leuk t-shirts, een regenjas, …? Wij bieden u merken zoals banana moon, protest, roxy, o’neill, analog, drunkn munky, … en nog veel meer. Naast kledij hebben wij ook zwemvliezen, snorkels, matrassen, slippers, etc…

Het hele jaar door bieden wij u als tennisspecialist een uitgebreid gamma aan tenniskledij, tennisschoenen, tennisracketten, tenniszakken, tennisballen, … Kortom alles wat u nodig hebt om te kunnen schitteren op het tennisveld. U kan bij ons ook terecht voor alle gewenste informatie in verband met de keuze van een nieuw tennisracket. Na onze adviezen kan u verschillende rackets testen en voelen welk racket het best bij u past. Ook voor onderhoud van racketten zoals besnaringen, het vervangen van de grip, vastzetten van buttcaps, balanceren, enz wordt u bij ons door professionals geholpen.

Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor running, fitness, cycling, badminton, squash, basket, …

Tot binnenkort!

Contact

Halensebaan 148
3290 Diest

Tel: 013 33 60 06
Fax: 013 33 41 03
Email: info@arenasport.be
Web: www.arenasport.be
BTW: 885 560 1510

 

Openingsuren

van november tot en met maart:
Maandag van 13u tot 18u, Dinsdag tot en met zaterdag van  10u tot 18u

van april tot en met oktober:
Dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u